Ga naar hoofdinhoud

WSV Wijnhaven heeft een zeventig meter lange langs-steiger voor passanten waar meerdere schepen naast elkaar kunnen liggen. Zeker in het zomerseizoen zijn er meestal ook plekken beschikbaar van leden die aan het varen zijn met hun schip. De haven telt voor haar 125 leden ligplaatsen in comfortabele boxen met vingersteigers.

Havenmeester: 06-48669038 of havenmeesterwijnhaven@gmail.com

De havenmeester helpt u een geschikte plek te vinden wanneer u voor aankomst contact met hem opneemt.

Elektra en water

Zowel de brede passantensteiger als de comfortabele boxen met zij-steigers beschikken over voldoende bolders, elektriciteit en watertappunten. Het gebruik van deze tappunten voor drinkwater is in onze haven gratis.

Afval

Bij de toegangshekken staan containers voor uw huishoudelijk afval. Voor lege flessen is er tegenover Hotel Bellevue, naast de Boombrug waardoor u naar binnen bent gevaren, een glascontainer.

Fietsen

Fietsen zijn te huur bij het ns-station maar ook op de Merwekade via www.nextbike.nl. Met Nextbike (vooraf online registreren als klant) kun je tot vier keer een half uur gratis van 1, 2, 3 of 4 fietsen gebruik maken.

Havenkantoor

In ons havenkantoor aan de Voorstraat 43, gelegen net om de hoek aan de oostzijde van de haven, treft u moderne, ruime douches en toiletten aan. Toiletpapier en zeep zijn bij het sanitair aanwezig. Gebruik van de douches is inbegrepen in het liggeld.

Wifi

In het havenkantoor is wifi beschikbaar. De wifi-code vindt u op het prikbord in het havenkantoor. Op de steigers is geen wifi.

Informatie

Ook kunt u in het havenkantoor terecht voor informatie over de stad, vaarweginformatie en lectuur. Er zijn enkele zitjes en een grote tafel waaraan gewerkt kan worden of een krant gelezen.

Toegankelijkheid

De toegang tot de steigers bevinden zich aan de Mattenkade (passantensteiger), Kraansteiger, en Taankade (ter hoogte van de Boomstraat en de Distelsteiger). De code voor het hek van de passantensteiger krijgt u bij inschrijving van de havenmeester. Naast het hek staan karren voor het vervoer van spullen naar en van de boot.

Vuilwater

We hebben een afspraak met de dichtbij gelegen watersportvereniging Vlijhaven in het Wantij waar u vuilwater kan lozen. U kunt bij de havenmeester van de Vlijhaven of in de kantine van deze haven om de sleutel vragen.

Back To Top