Ga naar hoofdinhoud

Havengebouw met douches en toiletten

In ons havengebouw treft u moderne, ruime douches en toiletten aan. Toiletpapier en zeep zijn bij het sanitair aanwezig. Gebruik van de douches is inbegrepen in het liggeld.

Het havengebouw is te vinden op de Voorstraat 43. Vanaf de passantensteiger gaat u rechtsaf via de Boombrug de Boomstraat in en na circa 120 meter rechtsaf de Voorstraat in. Vanaf de steiger aan de Taankade, gaat u rechtsaf de Boomstraat en na circa 45 meter rechtsaf de Voorstraat in. U vindt het havengebouw na circa 25 meter aan uw rechterzijde.

In het laagseizoen (1 oktober tot 1 april) is ons havengebouw gesloten. 

Elektra en water op de steigers

Zowel de passantensteiger als de boxen met zij-steigers beschikken over voldoende elektriciteit en watertappunten. Het gebruik van de tappunten voor drinkwater is in onze haven gratis. Ook het gebruik van elektriciteit is gratis.

Vanaf 1 november tot 1 april, zijn de watertappunten op de steigers niet in gebruik. Dit om het risico van bevriezing te voorkomen. 

Afval

Bij de toegangshekken staan containers voor uw huishoudelijk afval. Voor lege flessen is er tegenover Hotel Bellevue, naast de Boombrug waardoor u naar binnen bent gevaren, een glascontainer.

Wifi

In het havengebouw is wifi beschikbaar. De wifi-code vindt u op het prikbord in het havengebouw. Op de steigers is geen wifi.

Fietsen

Fietsen zijn te huur bij het NS-station en op de Merwekade via www.nextbike.nl. Met Nextbike (vooraf online registreren als klant) kun je tot vier keer een half uur gratis van 1, 2, 3 of 4 fietsen gebruik maken.

Informatie over vaarwegen en over Dordrecht

In het havengebouw hebben wij informatie over de stad, vaarweginformatie en lectuur. Er zijn enkele zitjes en een grote tafel waaraan gewerkt kan worden of een krant gelezen.

Vuilwater

We hebben een afspraak met de dichtbij gelegen watersportvereniging Vlijhaven in het Wantij waar u vuilwater kan lozen. U kunt bij de havenmeester van de Vlijhaven of in de kantine van deze haven om de sleutel vragen.

Back To Top