Ga naar hoofdinhoud

Corona Update

De lente is begonnen en bij de meeste bootjesmensen begint het dan te kriebelen of misschien moet ik zeggen klotsen, want we willen het water op. WSV Wijnhaven heeft enkele zaken die horen bij de opening van het vaarseizoen, door de zorgen om het coronavirus, anders moeten regelen. Wij volgen daarin de adviezen van het RIVM.

Ons Havenkantoor en de daarin aanwezige sanitaire voorzieningen blijven in ieder geval tot 1 juni gesloten. Onze leden en passanten zijn nog welkom in de haven. De zomerdienstregeling voor de Boombrug start op 1 april. Is het druk op de steiger? Dan willen we jullie vragen elkaar de ruimte te geven en te wachten met het betreden van de steiger tot het rustig is. Houd tenminste 1,5 meter afstand van elkaar en bezoek elkaar niet op de boot. Als we ons aan deze maatregelen houden, dan is de kans dat de haven voor watersport open kan blijven, groter.

Passanten vragen we om contactloos te betalen voor hun overnachting en niet met contant geld. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 1 juni. Mocht er iets veranderen dan melden we dit op onze website.

Back To Top